Handelsbetingelser

FOR WEBSHOPPEN ravn-living.dk

Gældende fra 1. juni 2016

Oversigt
1. Indledning
2. Bestilling af varer
3. Priser og betaling
4. Levering
5. Fortrydelsesret
6. Reklamation og klager - VIGTIGT
7. Farver
8. Personoplysninger og cookies
9. Lovvalg 

1. Indledning
Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne webshop, som ejes og drives af ravn-living ApS v/Sussie Ravn Jessen, CVR-nr. 37267902.

Kontaktoplysninger: 
ravn-living ApS
Skovmarksvej 34 – Vetterslev
4100 Ringsted
Danmark
CVR-nummer: 37267902
Bankoplysninger: 8117-4029784
E-mail: sussie@ravn-living.dk

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen. 
Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er anført med kursiveret skrift i handelsbetingelserne.

2. Bestilling af varer
Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Bestillinger foretaget efter kl. 15.00 på hverdage bliver håndteret den næstfølgende hverdag. 
Når du afgiver en ordre, sender vi en straks kvittering til dig via e-mail med en bekræftelse på modtagelse af ordren. Bemærk, at denne kvittering ikke er en ordrebekræftelse, og at vi ikke er bundet af ordren på dette tidspunkt. Endelig aftale mellem dig og ravn living er først indgået, når vi pr. e-mail har bekræftet at være bundet af ordren. Den endelige ordrebekræftelse fremsendes når din ordre afsendes fra vores lager og vil desuden indeholde leverings- og track og trace oplysninger.
Hvis du senere ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du kontakte os på mail: sussie@ravn-living.dk
Du er ansvarlig for, at de kunde oplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger. 

3. Priser og betaling
Alle priser på webshoppen er angivet i danske kroner og indeholder moms, danske afgifter, told mv.

På vores  webshop kan du benytte følgende betalingskort (UDEN kortgebyrer):

 

 

 

 

 

 


Beløbet hæves først på dit kort, når varerne overleveres til forsendelse hos GLS fra ravn living.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb sker i krypteret form via Nets-godkendt DiBS-software. ravn living gemmer ikke dine oplysninger, og der tages IKKE gebyr ved betaling på webshoppen.
Når kryptering benyttes, kan du se en hængelås i nederste højre hjørne af siden. Det betyder, at dine informationer er beskyttet mod tredjepart. 

Betaling ved bankoverførsel skal ske forud for levering til ravn livings konto i Nykredit Bank: 8117-4029784.
IBAN-kontonummer: DK5381170004029784
BIC/SWIFT-kode: NYKBDKKK

4. Levering
Varer bestilt på vores webshop leveres til adresser i Danmark indenfor 1-3 hverdage, lidt længere til Europa.
Der sendes ikke til Grønland og Færøerne. 

Din bestilling afsendes hurtigst muligt og sædvanligvis senest indenfor 2 hverdage efter bestillingen.
Det vil sige, at varen sædvanligvis vil være fremme på leveringsstedet indenfor 1-3 hverdage efter bestillingen (i Danmark), lidt længere til Europa.
I forbindelse med højtider, Black Friday og ferier, må der generelt påregnes lidt længere leveringstider – Her vil du blive informeret pr. mail eller tlf.
ravn living kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtføreren, vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand og andre udefrakommende påvirkninger. 

Valg af forsendelsesform
Ved bestilling af varer på vores webshop kan du vælge 3 forskellige former for forsendelse:

1. GLS pakkeshop: kr. 59,- (Gratis ved køb over kr. 299,-)
Hvis denne forsendelsesform er valgt, skal du selv afhente din pakke i en af GLS’ mere end 1.200 Pakkeshops. Du får besked pr. sms og e-mail, når din pakke er klar til afhentning.

2. GLS Erhverv: kr. 79,- 
Hvis denne forsendelsesform er valgt, bliver varen leveret til den erhvervs adresse, du angiver i forbindelse med afgivelse af din bestilling. Der kan kun leveres til erhvervsadresser med denne forsendelsesform, og GLS leverer normalt inden kl. 14 den efterfølgende arbejdsdag. 

3. GLS Privat: kr. 79,- 
Hvis denne forsendelsesform er valgt, bliver varen leveret til din adresse. Du informeres pr. mail om leveringsdato og anslået leveringstidspunkt for din pakke. Hvis du ikke kan tage imod pakken på det angivne tidspunkt, aftales alternative leveringsmuligheder direkte med GLS. 

Hvis din pakke er beskadiget - VIGTIGT
Er din pakke beskadiget ved levering, skal du huske enten at nægte modtagelse eller modtage med FORBEHOLD. Kontakt derefter straks kundeservice på sussie@ravn-living.dk, hvor vi er klar til at hjælpe dig videre.

5. Fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret regnet fra den dato, du modtager varen.
Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund ved at sende en meddelelse til ravn living herom via almindeligt brev eller e-mail.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender os meddelelsen om fortrydelse inden udløbet af fortrydelsesfristen.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Send venligst meddelelsen om fortrydelse til følgende adresse / e-mail:
ravn-living ApS
Skovmarksvej 34 – Vetterslev
4100 Ringsted
Danmark
E-mail: sussie@ravn-living.dk

For at vi kan identificere varen, henstiller vi til, at du anfører ordrenummeret i din meddelelse om fortrydelse. Hvis ordrenummeret ikke er anført, kan det medføre fejl og forsinkelser.

BEMÆRK: Fortrydelsesretten gælder ikke for varer hvor du har fjernet forseglingen/emballagen, når der er tale om varer der af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt.

Du skal returnere varen til:
ravn-living ApS
Skovmarksvej 34 – Vetterslev
4100 Ringsted
Danmark


BEMÆRK: Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under returtransporten.

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi. Vi anslår en eventuel værdiforringelse ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare.
For at sikre at du får alle dine penge retur, skal du gøre følgende:

 

  1. Varen skal være i original emballage (som da du modtog den)
  2. Varen i original emballage SKAL ALTID pakkes ind i papir eller en anden kasse, så varens original emballage fremstår som ny og kan sælges til en anden kunde.
  3. Det er ikke nok at sende varen i original emballage, da der typisk påsættes forsendelseslabels, ekstra tape osv. Dermed kan varen ikke videresendes til en anden kunde i sin original emballage.

 

Hvis du fortryder købet i overensstemmelse med disse betingelser, refunderer vi købesummen sammen med de oprindelige forsendelsesomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering), fratrukket eventuel værdiforringelse. Vi foretager altid tilbagebetalingen under anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede til at foretage den oprindelige transaktion.
Købesummen for varen (med fradrag for evt. værdiforringelse) og de oprindelige forsendelsesomkostninger bliver tilbageført snarest muligt. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde købesummen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

Hvis du ønsker mere information vedrørende din fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside: http://www.kfst.dk/Forbrugerforhold.

Når du har sendt en vare ind til os i forbindelse med fortrydelse eller i forbindelse med en reklamation (se pkt. 6), vil du altid få tilsendt en e-mail, når vi har modtaget varen. I e-mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

6. Reklamation og klager
I tillæg til fortrydelsesretten gælder dine almindelige rettigheder i købeloven vedrørende mangelfulde varer, forsinkede varer eller varer som ikke svarer til beskrivelsen.

VIGTIGT !
Ved fejl, mangler eller skader på varen, skal du senest 3 dage efter modtagelsen, klage til denne e-mailadressesussie@ravn-living.dk .

Du har 2 års reklamationsret fra den dag, varen er modtaget. Varerne bedes ved returnering i forbindelse med reklamation sendt til samme adresse som fortrydelsesvarer.
Det er en forudsætning for udøvelse af reklamationsretten, at de konstaterede fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder efter at have konstateret manglen, anses reklamationen altid for værende rettidig.
ravn living betaler rimelige fragtomkostninger, såfremt reklamationen er berettiget. Vi forbeholder os dog retten til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Dvs. din vare bliver repareret, eller du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget.
Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret, eller hvis du i øvrigt ønsker at klage over dit køb, kan du kontakte os via mail: sussie@ravn-living.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsninger via www.forbrug.dk (bemærk dog Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning til enhver tid værende klagebetingelser, herunder beløbsgrænser). Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl udenfor Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/odr

7. Farver
Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand.

8. Personoplysninger og cookies mv.
Vi passer godt på dine data, For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:  Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres kun hos ravn-living Aps og kun på din ordre.
Alle ordreoplysninger opbevares i et år, hvorefter oplysningerne slettes automatisk. 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Alle data der bruges til analyseformål, som bl.a. salgsstatistikker og sidevisningstal, anonymiseres inden de sendes videre til serveren.
Som registreret hos ravn-living Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: sussie@ravn-living.dk.

Cookies
Ved at benytte ravn livings hjemmeside accepterer du brug af cookies.
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.
Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

9. Lovvalg
Disse handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres kun hos ravn-living Aps og kun på din ordre.

Alle ordreoplysninger opbevares i et år, hvorefter oplysningerne slettes automatisk.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos ravn-living Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: sussie@ravn-living.dk.